عنوان نشریه

نوع مجوز

License (CC BY 4.0)

تاریخچه نشریه

اولین شماره نشریه زبانشناسی و گویش های خراسان در سال 1388 با امتیاز علمی - پژوهشی به چاپ رسید .

سیاست دسترسی آزاد

نشریه زبانشناسی و گویش های خراسان، یک نشریه با دسترسی آزاد است به این معنی که تمام محتوای آن به‌صورت رایگان و بدون هزینه برای کاربران در دسترس است. کاربران مجاز به خواندن، دانلود، کپی، توزیع، چاپ، جستجو یا پیوند به متون کامل مقالات هستند، یا می‌توانند از آن‌ها برای هر هدف قانونی دیگری بدون درخواست اجازه قبلی از ناشر یا نویسنده استفاده کنند.

این نشریه دسترسی آزاد فوری به محتوای خود را بر اساس این اصل فراهم می کند که در دسترس قرار دادن تحقیقات به صورت رایگان برای عموم از تبادل جهانی بیشتر دانش پشتیبانی می کند.

کپی رایت

تحت مجوز دسترسی آزاد در نشریه زبانشناسی و گویش های خراسان، نویسندگان، مالکیت حق چاپ را برای محتوای خود حفظ می‌کنند.

مجوز

نشریه زبانشناسی و گویش های خراسان  تحت مجوز بین‌المللی «Creative Commons Attribution 4.0 International License (CC BY 4.0)» است.

محل درآمد نشریه

دانشگاه فردوسی مشهد به‌عنوان ناشر، با پرداخت بودجه تعریف‌شده برای هر شماره چاپ شده از نشریه (باتوجه به رتبه نشریه در ارزیابی سالانه‌ای که در پرتال نشریات علمی وزارت علوم و تحقیقات و فناوری اعلام می‌شود)، هزینه‌های مربوطه شامل راه‌اندازی و نگهداری زیرساخت نشریه، فرآیند بررسی، داوری، ویراستاری، صفحه‌آرایی و حفظ آرشیو مقالات، را تامین می‌کند.

منبع مالی دیگر این نشریه هزینه دریافتی از نویسندگانی است که مقالات آن‌ها برای چاپ در نشریه پذیرفته شده است. این منبع درآمد هیچ‌گونه تاثیری در تصمیم اعضای هیات تحریریه ندارد.

هزینه ها

هیچ هزینه‌ای برای ارسال و بررسی مقاله ها دریافت نمی‌شود. اما درصورت پذیرش مقاله، نویسنده (گان) مبلغ سه میلیون و پانصد هزار ریال بابت تأمین بخشی از هزینه‌های ویراستاری و چاپ، به صورت آنلاین به حساب معاونت پژوهشی دانشگاه فردوسی مشهد پرداخت نمایند.

سیاست تخفیف هزینه چاپ مقالات

از آنجایی که این نشریه فقط برای مقاله های پذیرفته شده مبلغی دریافت می نماید، سیاست تخفیفی ندارد.

تبلیغات

این نشریه هیچ‌گونه تبلیغاتی را نمی‌پذیرد.

بازاریابی مستقیم

هیچ فعالیت بازاریابی مستقیم در این نشریه وجود ندارد.

سیستم مشابهت‌یاب

نشریه زبانشناسی و گویش های خراسان به‌منظور جلوگیری از سرقت علمی، متن‌های فارسی را با استفاده از سامانه مشابه‌یاب متون علمی همیاب و متن‌های لاتین (چکیده مبسوط انگلیسی مقالات) را با استفاده از سامانه iThenticate  مشابهت‌یابی می‌کند. همه مقاله ها قبل از ارسال به داوری مشابهت‌یابی می‌شوند و چنانچه درصد تشابه بیشتر از 20 درصد باشد، مقاله از روند بررسی خارج خواهد شد.

بیانیه محرمانگی

نام‌ها و آدرس‌ ایمیل‌های وارد شده در سایت نشریه، منحصراً برای اهداف نشریه استفاده می‌شود و برای قسمت‌های دیگر قابل دسترسی نیست و در دسترس هیچ شخص و یا سازمان دیگری قرار نخواهد گرفت.

سیاست‌های حفظ دیجیتال مقاله ها

آرشیو وب‌سایت نشریه

تمام محتوای الکترونیکی (وب‌سایت، مقالات و...) به دو روش آرشیو می‌شوند: نسخه پی‌دی‌اف تمام مقالات در وب‌سایت نشریه به‌صورت آنلاین و در دسترس خوانندگان است. در حالی‌که یک کپی از همان محتوا در سرور دیگری به‌عنوان پشتیبان نگهداری می‌شود. درصورت بروز مشکل در وب‌سایت نشریه و از بین رفتن اطلاعات مقالات، هریک از مقالات در فاصله زمانی کمتر از 36-24 ساعت مجددا از سرور پشتیبان، به‌صورت آنلاین در وب‌سایت نشریه منتشر خواهد شد.

پایگاه‌های نمایه‌کننده

اطلاعات اصلی و چکیده مقالات منتشر شده درنشریه زبانشناسی و گویش های خراسان، در چندین پایگاه نمایه‌سازی می‌شوند. همچنین علاوه بر اطلاعات اصلی، نسخه پی‌دی‌اف تمام مقالات، در "پایگاه استنادی علوم جهان اسلام " (ISC) و نیز "سامانه نشریات علمی ایران" آرشیو می‌شود.

بایگانی شخصی

کلیه نویسندگان می‌توانند مقالات خود را بلافاصله پس از انتشار در وب‌سایت نشریه، در سیستم شخصی یا وب‌سایت موسسه خود آرشیو کنند.